Main Page Sitemap

Mobile fun kortingscode

Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Neem vooral contact met ons. Daarnaast hebben we ook een, tech Top. Wil je de heetste deals in je mailbox?


Read more

Footway nl kortingscode

Mensen beginnen vaak met sparen vanaf het begin van het jaar voor. It from Sweden, they are selling knock of counterfeit. 20 korting op alles in de magix-onlineshop;


Read more

Uit eten korting amsterdam

Bekijk hier de 4 tips waarmee je geld kunt besparen voor een goedkoop dagje uit in Nederland. Lekker de speeltuin opzoeken. Het blijkt dat mensen na een bezoekje


Read more

Coop kortingspas


coop kortingspas

dorp woont dan ben je echt het haasje! De piep kwam uiteindelijk om 17 minuten over 8 (1624mpm) De 1e in de reisduif werd gewonnen door Henkie de Haan en Willem Smid gevolgd door Ype van Kammen en Geert Postma. Rond 1500 mpm vlogen 2 duiven over ons hok richting. Ons eerste duif kwam redelijk op tijd aangevlogen, maar naar binnen, ho maar! Tip: de individuele entreeprijs bedraagt 3,50 pp (v.a.2 jaar). In het duivenlokaal aangekomen waren er diverse liefhebbers die om 4 uur nog geen duif hadden en gingen huiswaarts om te kijken of er nog 1 was. Nu maar hopen dat ik mijn koppositie in het algemeen klassement kan handhaven! Wel sneu voor de comb Hoekstra / Ferwerda die hun duif niet had opgegeven voor de klasse jaarlingen superieur.

Korting bioscoop met bibliotheekpas

Arie Dijkstra zei vrijdag nog tegen mij, doe alles maar mee Johnny want schtends kunnen ze zeker los. 2e werd Harrie Loonstra die hiermee het generaalschap veroverd in het rayon en in de vereniging! Het was een bewogen jaar. Egbert Veenstra, Wiggele Meindertsma en Albert Brouwer hadden de touwtjes strak in handen. De snelsten op Chalon en Champagne waren, Jelle Postma (1 en 2) Joh en Marc Postma (3,5 en 9) Harrie Loonstra (4,7,8 en 10) Jolanda Kloosterman (6) Bij de jongen vanuit Meppel kwamen hele hokken vol tegelijk! Ook is er besloten om de midfond, met uitzondering van de beide laatste vluchten, allemaal op vrijdag te laten inkorven. Met de wind op de kop moesten onze duiven huiswaarts keren. De 1e ging deze week naar Johannes en Marcel Postma, deze heren waren een beetje in mineur want ze kregen een dikke minuut eerder ook al een duif maar deze kon niet geklokt worden. Maar het regende hier pijpenstelen toen de eertse duiven moesten thuis komen. Vroeg, nee zeer vroeg dat waren we wel! Na zijn dood werd deze kleine held opgezet en is nog steeds te bezichtigen in het National museum in Washington. Uh ik bedoel Fred Hallo vrienden en kennissen, De tijd staat even stil in Twijzel.iedereen is ontdaan door een noodlottig ongeval op ons voetbalterrein.


Sitemap