Main Page Sitemap

Eddys kortingscode

Neem scontacts met ons op om je bestelling af te ronden. U kunt nu een bezorgoptie kiezen en uw bestelling verder afronden. Hoe een couponcode toe te passen.


Read more

Tinq korting max verstappen

MyWOT Overall reputation Unknown Trustworthiness Unknown Privacy Unknown Child safety Unknown Google Safe Browsing Website status Safe Status ok User reviews Reputation Unknown 0 positive 0 negative. Easyhost


Read more

Praxis korting gamma

Klussen rond het huis doe je soms zelf, soms gebruik je het advies van een adviseur voor een betere kwaliteit. U brengt er tenslotte aardig wat tijd door.


Read more

Coop kortingspas


coop kortingspas

dorp woont dan ben je echt het haasje! De piep kwam uiteindelijk om 17 minuten over 8 (1624mpm) De 1e in de reisduif werd gewonnen door Henkie de Haan en Willem Smid gevolgd door Ype van Kammen en Geert Postma. Rond 1500 mpm vlogen 2 duiven over ons hok richting. Ons eerste duif kwam redelijk op tijd aangevlogen, maar naar binnen, ho maar! Tip: de individuele entreeprijs bedraagt 3,50 pp (v.a.2 jaar). In het duivenlokaal aangekomen waren er diverse liefhebbers die om 4 uur nog geen duif hadden en gingen huiswaarts om te kijken of er nog 1 was. Nu maar hopen dat ik mijn koppositie in het algemeen klassement kan handhaven! Wel sneu voor de comb Hoekstra / Ferwerda die hun duif niet had opgegeven voor de klasse jaarlingen superieur.

Korting bioscoop met bibliotheekpas

Arie Dijkstra zei vrijdag nog tegen mij, doe alles maar mee Johnny want schtends kunnen ze zeker los. 2e werd Harrie Loonstra die hiermee het generaalschap veroverd in het rayon en in de vereniging! Het was een bewogen jaar. Egbert Veenstra, Wiggele Meindertsma en Albert Brouwer hadden de touwtjes strak in handen. De snelsten op Chalon en Champagne waren, Jelle Postma (1 en 2) Joh en Marc Postma (3,5 en 9) Harrie Loonstra (4,7,8 en 10) Jolanda Kloosterman (6) Bij de jongen vanuit Meppel kwamen hele hokken vol tegelijk! Ook is er besloten om de midfond, met uitzondering van de beide laatste vluchten, allemaal op vrijdag te laten inkorven. Met de wind op de kop moesten onze duiven huiswaarts keren. De 1e ging deze week naar Johannes en Marcel Postma, deze heren waren een beetje in mineur want ze kregen een dikke minuut eerder ook al een duif maar deze kon niet geklokt worden. Maar het regende hier pijpenstelen toen de eertse duiven moesten thuis komen. Vroeg, nee zeer vroeg dat waren we wel! Na zijn dood werd deze kleine held opgezet en is nog steeds te bezichtigen in het National museum in Washington. Uh ik bedoel Fred Hallo vrienden en kennissen, De tijd staat even stil in Twijzel.iedereen is ontdaan door een noodlottig ongeval op ons voetbalterrein.


Sitemap